Χαλκάνορας Ιδαλίου - Ομόνοια 29Μ: Το αυτογκόλ του Ηροδότου έσωσε τους «πράσινους»

Newsroom
Το αυτογκόλ του Ηροδότου στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης έκρινε τον νικητή στο Χαλκάνορας - Ομόνοια 29Μ, με την ομάδα του Γιώργου Πετράκη έστω και με αυτό τον τρόπο να προκρίνεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca - Cola.

Τα... χρειάστηκε η Ομόνοια 29Μ στο Δασάκι της Άχνας, καθώς χρειάστηκε το αυτογκόλ του χαφ Ηροδότου (70') για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Χαλκάνορα Ιδαλίου της Β' Κατηγορίας και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca - Cola.

Ματς με λίγες φάσεις και πολλή ένταση στο χώρο του κέντρου, με τους παίκτες του Πετράκη για γλιτώνουν την... έκπληξη που έπαθε νωρίτερα η Καρμιώτισσα, η οποία αποκλείστηκε μέσα στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» από την Αγία Νάπα.

Το ματς:

Ο αγώνας ξεκίνησε με «αναγνωριστικό» ρυθμό και τις δυο ομάδες ουσιαστικά να εξουδετερώνουν η μια τις επιθέσεις της άλλης. Έπρεπε να φτάσουμε στο 21' για να δούμε την πρώτη τελική, με ένα σουτ του Πική που πέρασε άουτ. Εννέα λεπτά μετά (30'), ο Ποντικός δοκίμασε το πόδι του, και είδε τον Σοφριμέντο να διώχνει δύσκολα.

 

Οι δυνατές «μάχες» στον χώρο του κέντρου συνεχίστηκαν μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς να καταγραφεί κάποια αξιόλογη στιγμή μπροστά από τις δυο εστίες και ο κ. Νεοκλέους έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το «φτωχό» από φάσεις και -φυσικά- γκολ 0-0.

Παρόμοια εικόνα είχαμε και στην επανάληψη, με την ομάδα του Γιώργου Πετράκη βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 70', όταν ο Ηροδότου έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Το γκολ αυτό ήταν αρκετό για τους «πράσινους» που κράτησαν το αποτέλεσμα και με αρκετό άγχος και ιδρώτα πήραν το εισιτήριο για τη φάση των «16».

Οι ενδεκάδες με τις οποίες ξεκίνησαν οι δυο ομάδες:

Χαλκάνoρας Ιδαλίου (Νίκος Ανδρονίκου): Σοφριμέντο, Κόσιης, Άνθιμου, Ντιαμέ, Τουνά, Ντάρκβα, Ηροδότου, Ξυνιστέρης, Ηρακλέους, Χαραλάμπους, Θεοδωσίου.

Ομόνοια 29Μ (Γιώργος Πετράκης): Μπρολ, Κονομής, Ανδρέου, Φερνάντεζ, Κρουζ, Παττίχης, Πικής, Φιάκας, Ποντικού, Καρπ, Παύλου.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα