Φλορεντίνο Πέρεθ: «Ελπίζουμε ότι την 1η Ιανουαρίου θα έχουμε νεότερα για τον Μπαπέ»

Κώστας Τόπας
Φλορεντίνο Πέρεθ: «Ελπίζουμε ότι την 1η Ιανουαρίου θα έχουμε νεότερα για τον Μπαπέ»

bet365

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ότι κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η Ρεάλ θα έχει λύσει όλα τα θέματα με την Παρί Σεν Ζερμέν, για την μετακίνηση του Κιλιάν Μπαπέ στους «μερένγκες».

Ο Γάλλος αστέρας μίλησε τόσο στο «RMC», όσο και στην «L' Equipe» για το αίτημά του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι, την επιθυμία του ενταχθεί στην Ρεάλ, αλλά και για όσα γράφτηκαν γύρω από το συμβόλαιό του.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, το πρωί της Τρίτης (05/10) επισκέφθηκε τα γραφεία της ισπανικής εφημερίδας «Debate» και όπως είναι λογικό, ρωτήθηκε για το σίριαλ με τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος για την μεταγραφή του 22χρονου αστέρα, τονίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

«Ελπίζουμε ότι την 1η Ιανουαρίου θα έχουν νεότερα για την υπόθεση του Μπαπέ», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του ισχυρού άνδρα των Μαδριλένων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα