La Liga: Ζητάει εξηγήσεις από την Μπαρτσελόνα για την πρόσληψη Τσάβι και την ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ

La Liga: Ζητάει εξηγήσεις από την Μπαρτσελόνα για την πρόσληψη Τσάβι και την ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ

Κώστας Τόπας
La Liga: Ζητάει εξηγήσεις από την Μπαρτσελόνα για την πρόσληψη Τσάβι και την ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ

bet365

Η Μπαρτσελόνα καλείται να παρουσιάσει στη La Liga όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν την πρόσληψη του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία της, ειδάλλως κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη με βαρύτατη ποινή.

Η πρόσληψη του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα, βρίσκεται στο στόχαστρο της La Liga, καθώς σύμφωνα με την «Cadena Cope», η διοργανώτρια αρχή περιμένει τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα για την μετακίνηση του Ισπανού προπονητή στους «μπλαουγκράνα» και αναρωτιέται για τη διευθέτηση της ρήτρας αποδέσμευσης των 5 εκατομμυρίων ευρώ στην πρώην ομάδα του, Αλ-Σαντ.

Οπως επίσης έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, τα στοιχεία για τον μισθό του Τσάβι και τη διάρκεια του συμβολαίου. Πάντως, ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα αρνήθηκε να αποκαλύψει τις πληροφορίες, τις οποίες θεωρεί «εμπιστευτικές», την Δευτέρα (08/11) κατά την παρουσίαση του Τσάβι, ενώ μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι ο 41χρονος Ισπανός τεχνικός πλήρωσε τη μισή ρήτρα.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, δεν επιτρεπόταν στους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου να ξοδέψουν περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ, λόγω των περιορισμών της La Liga. Ωστόσο, τώρα πρέπει να αποδείξουν στη La Liga ότι η πληρωμή έγινε σύμφωνα με τους κανόνες.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί το αντίθετο, τότε η διοργανώτρια αρχή της Ισπανίας, δεν θα μπορέσει να μπλοκάρει το συμβόλαιο του Τσάβι, αλλά μπορεί να επιβάλει πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα και το χειρότερο όλων απαγόρευση μεταγραφών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα