Μπαρτσελόνα: Η τεχνολογική καινοτομία που φέρνει ο Τσάβι στις προπονήσεις

Μπαρτσελόνα: Η τεχνολογική καινοτομία που φέρνει ο Τσάβι στις προπονήσεις

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Η τεχνολογική καινοτομία που φέρνει ο Τσάβι στις προπονήσεις

bet365

Όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του ετοιμάζεται να επιστρατεύσει ο Τσάβι, ο οποίος θα ενσωματώσει ένα καινοτόμο λογισμικό για τακτική ανάλυση στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα.

Αέρας αλλαγής πνέει στη Μπαρτσελόνα μετά την πρόσληψη του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία, ο οποίος σκοπεύει να δικαιώσεις τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του και να οδηγήσει την ομάδα μακριά από το αγωνιστικό τέλμα.

Προκειμένου όμως να συμβεί αυτό ο Ισπανός τεχνικός είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε σειρά αλλαγών σε ό,τι αφορά την προετοιμασία και τις προπονήσεις των Καταλανών, υιοθετώντας ένα δικό του μοντέλο με φόντο την άμεση βελτίωση και την επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχει στο μυαλό του αφορά την ενσωμάτωση ενός καινοτόμου λογισμικού που θα εντοπίζει αυτόματα τα τακτικά λάθη των παικτών της Μπαρτσελόνα, τα οποία θα μπορούν να παρουσιάζονται εκτενώς στις μετέπειτα προπονήσεις.

Το συγκεκριμένο σύστημα μάλιστα μόνο άγνωστο δεν είναι στον άλλοτε αρχηγό των Μπλαουγκράνα, αφού είχε εμπιστευτεί τη συγκεκριμένη τεχνολογία και κατά τη θητεία του στην Αλ Σαντ με τα αποτελέσματα να δικαιώνουν πλήρως την επιλογή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα