Φεράν Τόρες - Μπαρτσελόνα: Παίρνει το «11» των Νεϊμάρ - Ριβάλντο

Φεράν Τόρες - Μπαρτσελόνα: Παίρνει το «11» των Νεϊμάρ - Ριβάλντο

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Φεράν Τόρες - Μπαρτσελόνα: Παίρνει το «11» των Νεϊμάρ - Ριβάλντο

bet365

Ο Φεράν Τόρες μετακομίζει όπως όλα δείχνουν στη Μπαρτσελόνα και η «Sport» αποκάλυψε ότι ο Ισπανός στράικερ θα αγωνιστεί στους Μπλαουγκράνα με το Νο11 στην πλάτη, το οποίο στο παρελθόν τίμησαν οι Ριβάλντο και Νεϊμάρ.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να απέχει μερικά 24ωρα από την ανακοίνωση της μεταγραφής του Φεράν Τόρες. Και τα καταλανικά ΜΜΕ «ξεψαχνίζουν» τις λεπτομέρειες της απόκτησής του, με τελευταία αποκάλυψη τον αριθμό φανέλας που θα πάρει στη νέα του ομάδα.

Όπως αναφέρει η «Sport», ο 21χρονος ανερχόμενος σταρ πρόκειται να αγωνιστεί με το «11» στην πλάτη, το οποίο ανήκε μέχρι πρότινος στον Γιουσούφ Ντεμίρ. Οι Καταλανοί, όμως, είναι αποφασισμένοι να διακόψουν τον δανεισμό του νεαρού Αυστριακού από τη Ραπίντ Βιέννης, πριν συμπληρώσει 10 συμμετοχές και ενεργοποιηθεί αυτόματα η αγορά του, ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα.

Έτσι, ο Τόρες θα κληρονομήσει έναν αριθμό με ισχυρή βραζιλιάνικη κληρονομιά. Το «11» ήταν το νούμερο τόσο του Νεϊμάρ στην τετραετία του στο «Καμπ Νόου», όσο και του Ριβάλντο όταν πήρε μεταγραφή στη Μπάρτσα το 1997. Μετέπειτα, ο «Ρίμπο» πέρασε στο Νο10.

Μένει να φανεί αν ο Τόρες θα προσφέρει όσα και οι δύο legends από τη χώρα της Σάμπα με τη μπλαουγκράνα φανέλα, αφού δεν είναι λίγοι οι κάτοχοι του «11» που στο μεσοδιάστημα κόλλησαν στα ρηχά, όπως ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο Ζεφρέν, ο Μπόγιαν ή ο Μάξι Λόπεθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα