Μπαρτσελόνα: Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας ο Κεσί

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας ο Κεσί

bet365

Στο «στόχαστρο» της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως βρίσκεται ο Φρανκ Κεσί, με τους Μπλαουγκράνα να έχουν θέσει την περίπτωσή του ως προτεραιότητα για το επόμενο καλοκαίρι.

Στη Μπαρτσελόνα καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν και στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας φαίνεται πως βρίσκεται το όνομα του Φρανκ Κεσί!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Marca», ο Ιβοριανός μέσος αποτελεί τον απόλυτο στόχο για την ομάδα του Τσάβι, καθώς πληροί όλα τα στοιχεία που αναζητούν οι Μπλαουγκράνα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και έχουν ξεκινήσει ήδη οι απαραίτητες διεργασίες προκειμένου ο «γάμος» να ολοκληρωθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Καταλυτικό ρόλο πάντως στην απόφαση των Καταλανών έπαιξε και το γεγονός πως το συμβόλαιο του Κεσί με τη Μίλαν εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, κάτι που σημαίνει πως το κόστος της απόκτησής του θα περιοριστεί απλώς στις απολαβές του συμβολαίου και σε κάποιο πιθανό πριμ μεταγραφής.

Από την πλευρά του, o 25χρονος χαφ παρουσιάζεται θετικός στο σενάριο να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, τη στιγμή όμως που Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται με τη σειρά τους στο «κόλπο», ευελπιστώντας πως θα καταφέρουν να του αλλάξουν γνώμη πριν από το καλοκαίρι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα