Έντρικ: Βλέπει τα ματς της Ρεάλ και ονειρεύεται τη μέρα που θα υπογράψει

Έντρικ: Βλέπει τα ματς της Ρεάλ και ονειρεύεται τη μέρα που θα υπογράψει

Κώστας Ζάλιαρης
Έντρικ: Βλέπει τα ματς της Ρεάλ και ονειρεύεται τη μέρα που θα υπογράψει

bet365

Μετά το ματς στο Παρίσι για το Champions League, ο Έντρικ, το «διαμάντι» της Παλμέιρας που έχει τεράστια ζήτηση, παρακολούθησε από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και το παιχνίδι της Ρεάλ κόντρα στην Αλαβές.

Ο 15χρονος επιθετικός που έχει κάνει θραύση με τα γκολ και τις εμφανίσεις του στην Παλμέιρας, φαίνεται πως πλέον προετοιμάζεται για τη μεγάλη μετακίνηση στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας ήταν παρών στο «Παρκ ντε Πρενς» για το ματς των «μερένγκες» με την Παρί Σεν Ζερμέν και το βράδυ του Σαββάτου παρακολούθησε και τη νίκη (3-0) επί της Αλαβές για την LaLiga.

Ο πατέρας του Έντρικ ήταν εκείνος που αποκάλυψε την παρουσία τους στο γήπεδο με όσα δημοσίευσε στα social media και ο νεαρός ποδοσφαιριστής ονειρεύεται την ημέρα που θα φορέσει τη λευκή φανέλα της «βασίλισσας».

Αυτό το διάστημα εκμεταλλεύεται το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις κι έτσι έχει ταξιδέψει στην Ισπανία με την οικογένειά του, παρακολουθώντας πολύ ποδόσφαιρο και μένοντας κοντά στους Μαδριλένους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα