Ομπαμεγιάνγκ: «Ο... τελειωμένος, σάς χαιρετά» (pic)

Ομπαμεγιάνγκ: «Ο... τελειωμένος, σάς χαιρετά» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ομπαμεγιάνγκ: «Ο... τελειωμένος, σάς χαιρετά» (pic)

bet365

Δυo γκολ και μια ασίστ στο Clasico από τον Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, σκοράρει σε πέντε διαδοχικά ματς κόντρα στην Ρεάλ και... συστήνεται ξανά προς όσους τον θεώρησαν τελειωμένο.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός έχει πλέον αναγεννηθεί στην Μπαρτσελόνα του Τσάβι, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο «Όμπα» έφυγε... κακήν – κακώς από την Άρσεναλ τον Ιανουάριο. Kατάφερε με την πίεση που άσκησε και με την διαταραγμένη σχέση του με τον Αρτέτα να μείνει και ελεύθερος αποχωρώντας, χαρίζοντας τους μισθούς του στους «κανονιέρηδες», όμως, πήγε στην Καταλονία και... ηρέμησε. Και βρήκε ξανά τον καλύτερο εαυτό του.

Έπειτα από τα δυο γκολ και τη μια ασίστ στο μεγάλο clasico του «Μπερναμπέου», όπου η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε την Ρεάλ με το τελικό 4-0, ο ΠιέρΕμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έγραψε στα social media, φυσικά με απόλυτη επίγνωση για τους αποδέκτες του μηνύματός του: «Ο... τελειωμένος, σάς χαιρετά»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα