Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε με τον Ραφίνια της Λιντς

Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε με τον Ραφίνια της Λιντς

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε με τον Ραφίνια της Λιντς

bet365

Σε οριστική συμφωνία με τον Ραφίνια φαίνεται ότι ήρθε η Μπαρτσελόνα, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα».

Μετά τις διαφαινόμενες προσθήκες των Κρίστενσεν και Κεσί, η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να «σκανάρει» τη μεταγραφική αγορά ενόψει του καλοκαιρού και όπως φαίνεται τα βρήκε σε όλα με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Λιντς, Ραφίνια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sport», οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία το βράδυ του Σαββάτου (26/03) και πλέον απομένει η τυπική διαδικασία, ώστε ο Ραφίνια να μετακομίσει στο «Καμπ Νόου» για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ θα δεσμευτεί με τους «μπλαουγκράνα» για τις επόμενες πέντε σεζόν, χωρίς ωστόσο οι οικονομικές λεπτομέρειες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τη φετινή σεζόν ο Ραφίνια έχει καταγράψει 28 συμμετοχές με τη φανέλα της Λιντς, σημειώνοντας εννιά γκολ και τρεις ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα