Μπαρτσελόνα: Συναντήθηκε κρυφά με τον ατζέντη του Ρούντιγκερ για τη μεταγραφή του (vid)

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Συναντήθηκε κρυφά με τον ατζέντη του Ρούντιγκερ για τη μεταγραφή του (vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα συναντήθηκε κρυφά με τον ατζέντη του Αντόνιο Ρούντιγκερ, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους τη νέα σεζόν.

Μετά τους Φρανκ Κεσί και Αντρέας Κρίστενσεν η Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι δουλεύει και μία ακόμη υπόθεση ενόψει της νέας σεζόν. Αυτή του Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η «Gazzetta dello Sport» ανέφερε ότι η Γιουβέντους είχε καταλήξει σε συμφωνία για να υπογράψει τον Γερμανό διεθνή ως ελεύθερο από την Τσέλσι. Ωστόσο, η συμφωνία φαίνεται να μην έχει κλείσει ακόμα καθώς ο εκπρόσωπός του συναντήθηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα με τον Ματέου Αλεμάνι και τον Τζόρντι Κρόιφ που «τρέχουν» τα μεταγραφικά πλάνα της Μπαρτσελόνα από την ημέρα που ανέλαβε ο Ζουάν Λαπόρτα, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους τη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούντιγκερ δεν επιτρέπεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι αυτή τη στιγμή, μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα