Ατλέτικο Μαδρίτης - Γρανάδα 0-0: «Γκέλα» και... μπελάδες για την τετράδα (vid)

Newsroom
Ατλέτικο Μαδρίτης - Γρανάδα 0-0: «Γκέλα» και... μπελάδες για την τετράδα (vid)

bet365

Αυτή τη φορά δεν την έσωσε κανείς στο 90'. Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέταξε δύο βαθμούς εντός έδρας απέναντι στη Γρανάδα που παλεύει για τη σωτηρία (0-0) και μπαίνει σε... μπελάδες για την έξοδο στο Champions League, αφήνοντας Μπέτις-Σοσιεδάδ να ελπίζουν.

Φλέρταρε «επικίνδυνα» και κόντρα στην Εσπανιόλ, αλλά ο Γιανίκ Καράσκο είχε δηλώσει παρών και με γκολ στο... 100' της είχε χαρίσει το δραματικό τρίποντο. Αυτή τη φορά, όμως, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν γλίτωσε από κανέναν και υπέπεσε στην εντός έδρας γκέλα, μένοντας στο απόλυτο μηδέν κόντρα στη 18η της La Liga, Γρανάδα (0-0).

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε είχε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τα πρόσφατα στραβοπατήματα των Σεβίλλης, Σοσιεδάδ και Μπέτις και να πάρει διαφορά ασφαλείας εντός της τετράδας, αλλά την απώλεσε, παρά τις αρκετές τελικές στο δεύτερο μέρος (17, καμία όμως στον στόχο) που πίεζε ασφυκτικά για το «χρυσό» γκολ.

Έτσι, ανέβηκε απλά στους 61 βαθμούς, στο +4 από την Μπέτις και ενδεχομένως στο +3 από τη Σοσιεδάδ, αν οι Βάσκοι κερδίσουν το ματς περισσότερο που έχουν στα χέρια τους. Από την άλλη, πάντως, η Γρανάδα πήρε σπουδαίο βαθμό στη «μάχη» της παραμονής (τον πρώτο της εκτός έδρας κόντρα στην Ατλέτικο μετά από 48 ολόκληρα χρόνια!), μειώνοντας την απόσταση από τη Μαγιόρκα στο -2 κι από τη 17η Κάντιθ στο -1 (ματς λιγότερο).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Τσόλο Σιμεόνε): Όμπλακ, Γιορέντε (90+1' Σιμεόνε), Σάβιτς, Ερμόσο, Ρεϊνίλντο (46' Σουάρες), Κόκε, Σεράνο (46' Βρσάλικο), Ντε Πολ, Καράσκο, Κορέα (66' Λόντι), Γκριεζμάν (70' Κούνια)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα