Πικέ: Πρόδωσε και τον Σέρχιο Ράμος με τα ηχητικά που έστελνε

Κώστας Ζάλιαρης
Πικέ: Πρόδωσε και τον Σέρχιο Ράμος με τα ηχητικά που έστελνε

bet365

Ο Σέρχιο Ράμος φρόντισε να εκφραστεί σωστά, ζήτησε εχεμύθεια από τον Πικέ στο ζήτημα που σχολίασαν, ωστόσο, ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα τον πρόδωσε κι εκείνον λόγω της σχέσης που είχε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Ρουμπιάλες.

Καθημερινά πλέον ο Ζεράρ Πικέ βλέπει να εκτίθεται από τα όσα έχουν συμβεί με το θέμα του Super Cup Ισπανίας, της μεταφοράς του στην Σαουδική Αραβία και τον μισθό που έλαβε εκείνος για τη μεγάλη συμφωνία που επιτεύχθηκε.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα ηχητικά που κυκλοφόρησαν, μεταξύ των οποίων και το αίτημά του να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, ο Ζεράρ Πικέ φέρεται να μετέφερε στον Λουίς Ρουμπιάλες ένα μήνυμα που του είχε στείλει ο Σέρχιο Ράμος.

Σε κουβέντα που είχε με τον άλλοτε ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης, ο τελευταίος του ξεκαθάρισε πως θα έπρεπε να μείνουν έξω από την υπόθεση για τον τρόπο με τον οποίο παρεμβαίνει ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας στις αποφάσεις της Ένωσης των παικτών.

Και αυτή την απάντηση του Ράμος, όσο κι αν εκείνος ήθελε από τον Πικέ να επιδείξει εχεμύθεια, ο στόπερ της Μπαρτσελόνα την μοιράστηκε με τον Ρουμπιάλες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα