Ντάνι Άλβες: Παρότρυνε τον Μέσι να τον ξεπεράσει σε τρόπαια

Νίκος Κικίδης
Ντάνι Άλβες: Παρότρυνε τον Μέσι να τον ξεπεράσει σε τρόπαια

bet365

Ντάνι Άλβες και Λιονέλ Μέσι μονομαχούν για το ποιος θα κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια στην καριέρα του, με τον Βραζιλιάνο να «προκαλεί» τον άλλοτε συμπαίκτη του να τον ξεπεράσει.

Ο Ντάνι Άλβες αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον βασιλιά των τροπαίων. Με 43 τίτλους στην κατοχή του, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της Μπαρτσελόνα απολαμβάνει μόνος του τον θρόνο με τα περισσότερα τρόπαια που έχει κατακτήσει ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος, όμως το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχει συναντήσει γερό ανταγωνισμό.

Ο λόγος για τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Βαρκελώνη, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πανηγύρισε πρόσφατα την κατάκτηση της πρώτης του Ligue 1 με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ψαλιδίζοντας τη διαφορά με τον Άλβες στα τέσσερα τρόπαια.

Βλέποντας τον τίτλο υπ΄αριθμόν 39 του Μέσι, ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να «προκαλέσει» τον Αργεντινό να τον ξεπεράσει σε νούμερα, γράφοντας χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στα social media: «Αν μια μέρα σε ξεπεράσουν, ας το κάνει κάποιος καλύτερος από σένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα