Κουντέ: Τα βρήκαν Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη

Newsroom
Κουντέ: Τα βρήκαν Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη

bet365

Πολύ κοντά σε ένα μεγάλο deal η Μπαρτσελόνα, αφού συμφώνησε σε όλα με τη Σεβίλλη για την απόκτηση του Κουντέ. Ξεπερνά τα 50 εκατ. η συμφωνία.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει τη μεταγραφική της αντεπίθεση και κάνει άνω - κάτω την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Μετά τη «βόμβα» με Λεβαντόφσκι, οι Καταλανοί κλείνουν και τον Ζιλ Κουντέ. Ειδικότερα, η Μπάρτσα έκανε πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων (50 εκατ. + 10 εκατ. τα μπόνους) και οι Σεβιλιάνοι δεν μπόρεσαν να αρνηθούν, αφήνοντας παράλληλα την Τσέλσι στα κρύα του λουτρού.

Ο Γάλλος που ήταν ο βασικός στόχος της άμυνας έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Καταλανούς και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή. Καθοριστικός παράγοντας για τη θετική απάντηση του Κουντέ, ήταν η επικοινωνία που είχε με τον Τσάβι. Ο Γάλλος θα που θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών δεν ταξίδεψε με τη Σεβίλλη στην Πορτογαλία, μιας και θα μεταβεί άμεσα στη Βαρκελώνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα