Κάντιθ - Μπαρτσελόνα: Διακοπή για σοβαρό πρόβλημα οπαδού στις κερκίδες, έτρεξε να μεταφέρει τον απινιδωτή ο τερματοφύλακας Λεντέσμα (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Κάντιθ - Μπαρτσελόνα: Διακοπή για σοβαρό πρόβλημα οπαδού στις κερκίδες, έτρεξε να μεταφέρει τον απινιδωτή ο τερματοφύλακας Λεντέσμα (vids)

bet365

Συγκλονιστικές στιγμές στο γήπεδο της Κάντιθ, καθώς το ματς με τη Μπαρτσελόνα διεκόπη στο 81' για ιατρικό πρόβλημα οπαδού στις κερκίδες. Έτρεξε να μεταφέρει τον απινιδωτή ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, με τους παίκτες να προσεύχονται για την υγεία του οπαδού. Επέστρεψαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.

Σοκαριστικές στιγμές στο «Nuevo Mirandilla»! Στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης της Κάντιθ με τη Μπαρτσελόνα, με το σκορ στο 2-0 υπέρ των Καταλανών το ματς διακόπηκε από τον διαιτητή Ντελ Θέρο Γκράντε να υποδεικνύει πως υπάρχει σοβαρό ιατρικό πρόβλημα με οπαδό στις κερκίδες. Μετά από 20 λεπτά οι παίκτες επέστρεψαν στα αποδυτήρια.

Tα ιατρικά επιτελεία των δυο ομάδων έσπευσαν στον θεατή, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι ηλικιωμένος φίλαθλος που φέρεται να έχει υποστεί καρδιακή προσβολή. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Λεντέσμα, έκανε... σπρίντ και πέταξε τον απινιδωτή στην εξέδρα για να παρασχεθεί η απαραίτητη βοήθεια στον οπαδό, για τον οποίο έτρεξε και ένας καρδιολόγος που ήταν στις εξέδρες, ενώ τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για επιτόπια μετάγγιση αίματος.

Όπως είναι λογικό το γήπεδο «πάγωσε», με τους παίκτες τα επιτελεία των δυο ομάδων και φυσικά τους οπαδούς να είναι σοκαρισμένοι. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του διεθνή Ουρουγουανού αμυντικού της Μπάρτσα, Ρόναλντ Αραούχο, ο οποίος έπεσε στα γόνατα για να προσευχηθεί για την υγεία του άτυχου οπαδού, με άλλους ποδοσφαιριστές να... ακολουθούν το παράδειγμα του, ενώ ο παίκτης της Κάντιθ, Χοσέ Μαρί βοήθησε στη μεταφορά του φορείου με το οποίο ο οπαδός μεταφέρθηκε εκτός γηπεδού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα