Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ο Γκάβι

Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ο Γκάβι

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ο Γκάβι

bet365

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Γκάβι υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα που θα τον κρατήσει στην Καταλονία μέχρι το 2026.

Ο 18χρονος Ισπανός κεντρικός μέσος των «Μπλαουγκράνα» έβαλε την υπογραφή του στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Τσάβι Ερνάντεθ. Το συμβόλαιο του Γκάβι έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι και οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα κατόρθωσαν να τον πείσουν να παραμείνει.

Έτσι, ο νεαρός μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026 σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ρήτρα αγοράς που φτάνει το 1 δις ευρώ. Φυσικά έγινε και η ανάλογη αύξηση των ετήσιων απολαβών του, χωρίς να αποκαλύπτεται το ακριβές ποσό.

Φέτος, έχει αγωνισθεί ήδη σε έξι παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα ενώ υπενθυμίζουμε πως είναι ήδη διεθνής με την εθνική ανδρών της Ισπανίας έχοντας αγωνιστεί δέκα φορές κι έχοντας σκοράρει κι ένα τέρμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα