Μπαρτσελόνα: Έξω φρενών με την «El Mundo» για τη διαρροή των απαιτήσεων του Μέσι

Μπαρτσελόνα: Έξω φρενών με την «El Mundo» για τη διαρροή των απαιτήσεων του Μέσι

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Μπαρτσελόνα: Έξω φρενών με την «El Mundo» για τη διαρροή των απαιτήσεων του Μέσι

bet365

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την οργή της για τις πληροφορίες που αποκάλυψε η «El Mundo» αναφορικά με την πρόταση ανανέωσης στον Λιονέλ Μέσι και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά της ισπανικής εφημερίδας.

Οι «τρελές» απαιτήσεις του Λιονέλ Μέσι για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2020, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την «El Mundo» και έκαναν τον... γύρο του κόσμου. Γεγονός που απ' ό,τι φαίνεται εξόργισε τους ανθρώπους των Μπλαουγκράνα, οι οποίοι τοποθετήθηκαν επίσημα μέσω ανακοίνωσης καταδικάζοντας τη διαρροή των εν λόγω πληροφοριών από το ισπανικό Μέσο, ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον του.

Συγκεκριμένα, τα στοιχεία που αποκάλυψε η εφημερίδα ανήκουν στα έγγραφα του «BarcaLeaks», των ευρύτερων εγγράφων και απόκρυφων πληροφοριών που κατασχέθηκαν μετά το σκάνδαλο «Barcagate» επί Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου και σύμφωνα με την πλευρά του κλαμπ, η δημοσιοποίησή τους δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και «απειλεί τη φήμη και την εμπιστευτικότητα του συλλόγου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε σχέση με τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα από την ‘’El Mundo’’, υπό τον τίτλο ‘’BarcaLeaks, τα μυστικά αρχεία του κλαμπ, μέρος πρώτο’’, η Μπαρτσελόνα εκφράζει την αγανάκτησή της για συγκεκριμένη διαρροή στοιχείων και επίσης θεωρεί ατυχές ότι το Μέσο ισχυρίζεται πως έχει πρόσβαση σε τεράστια ποσότητα εγγράφων και mail που βρίσκονται στην κατοχή των αρμόδιων για την έρευνα του Barcagate, τη στιγμή που οι πληροφορίες και τα έγγραφα αυτά δεν έχουν ακόμα διαμοιραστεί μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

 

Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω άρθρο δημοσιοποιεί έγγραφα που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την έρευνα της υπόθεσης και η χρήση τους απειλεί τη φήμη και την εμπιστευτικότητα του κλαμπ. Για τον λόγο αυτό, και με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων της Μπαρτσελόνα, οι νομικές υπηρεσίες του κλαμπ εξετάζουν ήδη όλα τα κατάλληλα μέτρα που μπορούν να λάβουν»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα