La Liga: Η «El Confidential» αποκάλυψε τα υποτιμητικά σχόλια του Ρουμπιάλες για τις Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Βαλένθια

Newsroom
La Liga: Η «El Confidential» αποκάλυψε τα υποτιμητικά σχόλια του Ρουμπιάλες για τις Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Βαλένθια

bet365

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας και επικεφαλής των διαιτητών, Λουίς Ρουμπιάλες, ομολόγησε σε μηνύματα WhatsApp τα οποία αποκάλυψε η «El Confidencial» ότι οι ομάδες που αντιπαθεί περισσότερο είναι «με αυτή τη σειρά, η Βιγιαρεάλ, η Σεβίλλη και η Βαλένθια».

Ο Λουίς Ρουμπιάλες, πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF) και επικεφαλής των διαιτητών, ομολόγησε τον Ιανουάριο του 2020 σε μηνύματα στο WhatsApp ότι ήθελε η Σεβίλλη να χάσει έναν αγώνα πρωταθλήματος και ότι αυτός ο σύλλογος ήταν ένας από εκείνους που αντιπαθεί περισσότερο στη λίγκα μαζί με τις Βιγιαρεάλ και τη Βαλένθια.

Ο Ρουμπιάλες έστειλε αυτά τα μηνύματα κατά τη διάρκειας μιας αναμέτρησης μεταξύ της Σεβίλλης και της Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. «Ας δούμε αν μπορούμε να σκουπίσουμε το πάτωμα μαζί τους, είναι οι ομάδες που μου αρέσουν λιγότερο», έγραψε για την ομάδα της Ανδαλουσίας με πολύ υποτιμητικούς όρους, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2020.

Το μήνυμα απευθυνόταν στον πατέρα του, ο οποίος είπε ότι αντιπαθεί τη Σεβίλλη και τη Βαλένθια, κι ο Ρουμπιάλες πρόσθεσε: «Για μένα, με αυτή τη σειρά, είναι η Βιγιαρεάλ, η Σεβίλλη και η Βαλένθια». Η Σεβίλλη εκείνη τη μέρα ηττήθηκε από τους «Λος Μπλάνκος» με 2-1. Μάλιστα στο παιχνίδι υπήρχε ένα ακυρωθέν γκολ του Λουκ ντε Γιονγκ, το οποίο οδήγησε τον Ρουμπιάλες να προσθέσει: «Θα μου γκρινιάζουν συνεχώς τώρα για το VAR».

Οι τρεις σύλλογοι χαρακτήρισαν τις δηλώσεις του Ρουμπιάλες «ασεβείς, απαράδεκτες και αλαζονικές» και τόνισαν ότι αλλοιώνουν τη διαφάνεια του πρωταθλήματος και του ανταγωνισμού. «Η Σεβίλλη, η Βαλένθια και η Βιγιαρεάλ επιθυμούν να εκφράσουν την κοινή μας καταδίκη για την περιφρόνηση του προέδρου της RFEF προς τους συλλόγους μας», ανέφερε η κοινή δήλωση.

«Η συζήτηση στην οποία μιλάει με τέτοια προσβολή, εχθρότητα και αλαζονεία προς τις τρεις ομάδες είναι απαράδεκτη από κάποιον που κατέχει τέτοια θέση ευθύνης και που πρέπει να φροντίζει εξίσου τα συμφέροντα όλων των ισπανικών ποδοσφαιρικών συλλόγων. Η Σεβίλλη, η Βαλένθια και η Βιγιαρεάλ καταδικάζουν την περιφρόνηση και την έλλειψη σεβασμού του Ρουμπιάλες προς τις ομάδες μας και, κυρίως, προς τα συναισθήματα των οπαδών. Ομοίως, εκφράζουμε ανησυχία για τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να έχει η στάση του προς τους συλλόγους μας, δεδομένης της συμπεριφοράς του δεν συμβάλλει στη διαφάνεια του ανταγωνισμού. Η Σεβίλλη, η Βαλένθια και η Βιγιαρεάλ προτρέπουν τον Ρουμπιάλες να διορθώσει την κατάσταση και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους τρεις συλλόγους και τους οπαδούς μας»!

Θυμίζουμε ότι η «El Confidencial» κυκλοφόρησε μια σειρά από προσωπικά μηνύματα που ελήφθησαν από το τηλέφωνο του Ρουμπιάλες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένων των συνομιλιών με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ σχετικά με τη μεταφορά του Ισπανικού Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία. Επιπλέον είχε δημοσιοποιήσει μηνύματά του με τον Σέρχιο Ράμος που ζητούσε από τον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας να τον βοηθήσει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα