Μπαπέ: Θέλει να φύγει από την Παρί τον Γενάρη για να πάει στη Ρεάλ!

Μπαπέ: Θέλει να φύγει από την Παρί τον Γενάρη για να πάει στη Ρεάλ!

bet365

Μόλις λίγους μήνες αφότου απέρριψε τη Ρεάλ Μαδρίτης για να υπογράψει νέο, ηγεμονικό συμβόλαιο στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κιλιάν Μπαπέ φαίνεται πως επιθυμεί να αποχωρήσει τον Γενάρη και να μετακομίσει στη Βασίλισσα!

Το σίριαλ Κιλιάν Μπαπέ-Ρεάλ Μαδρίτης φαινομενικά έκλεισε οριστικά το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Γάλλος σταρ πήρε την απόφασή του και ενέδωσε στην αμύθητη πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για νέο συμβόλαιο. Μάλλον, όμως, υπάρχει ακόμα συνέχεια, μια και τα περισσότερα ισπανικά και γαλλικά Μέσα (πρώτη το αποκάλυψε η Marca) παρουσιάζουν τον 23χρονο επιθετικό στην πόρτα της εξόδου από τον παριζιάνικο σύλλογο και με το μυαλό στη Βασίλισσα για μεταγραφή τον Ιανουάριο!

Τα δημοσιεύματα επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον του που αναφέρουν πως οι σχέσεις του παίκτη με την Παρί βρίσκονται στα... τάρταρα, αλλά και πως ο ίδιος είχε ζητήσει να αποχωρήσει από τον Ιούλιο, δύο μήνες αργότερα δηλαδή από την υπογραφή του νέου συμβολαίου χάρη στο οποίο έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον πλανήτη.

Επιθυμία του Γάλλου φέρεται πως είναι η μετακόμιση στη Μαδρίτη ακόμα και στο επόμενο μεταγραφικό παζάρι. κάτι στο οποίο πάντως, οι Παριζιάνοι φέρεται να ασκούν βέτο, έχοντας ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως θα του επιτρέψουν να φύγει μόνο με προορισμό τη Λίβερπουλ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα