Μπαρτσελόνα: O Drake γκαντέμιασε τους Μπλαουγκράνα και ... έκλαψε 617 χιλιάδες ευρώ

Newsroom
Μπαρτσελόνα: O Drake γκαντέμιασε τους Μπλαουγκράνα και ... έκλαψε 617 χιλιάδες ευρώ

bet365

Αν υπάρχει κάποιος που απογοητεύτηκε περισσότερο από τον Τσάβι με την ήττα της Μπαρτσελόνα στο Clasico, αυτός είναι ο γνωστός... γκαντέμης Drake που είχε στοιχηματίσει 617 χιλιάδες ευρώ στη νίκη των Μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα με 3-1 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το «Μπερναμπέου». Η ομάδα του Τσάβι πάντως ίσως απλά να ήταν ένα ακόμη θύμα της... γνωστής γκαντεμιάς του Drake. Δεν φτάνει που το εξώφυλλο του τελευταίου δίσκου του Καναδού ράπερ αποτύπωθηκε στη φανέλα των Μπλαουγκράνα αντί χορηγού. Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης αποφάσισε να ποντάρει 617.000 ευρώ στη νίκη των Καταλανών και στο «διπλό» της Άρσεναλ απέναντι στη Λιντς, συνδυασμός που θα του απέφερε 2,8 εκατομμύρια. Μπορεί η Άρσεναλ να ξέφυγε της φημισμένης κατάρας του τραγουδιστή, η Μπάρτσα όμως δεν τη γλίτωσε. Ο Drake και την γκαντέμιασε και πήγε έναν...μεγαλοπρεπέστατο κουβά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα