Πικέ: «Γεννήθηκα και θα πεθάνω στη Μπαρτσελόνα» (vid)

Πικέ: «Γεννήθηκα και θα πεθάνω στη Μπαρτσελόνα» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Πικέ: «Γεννήθηκα και θα πεθάνω στη Μπαρτσελόνα» (vid)

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε στον κόσμο της Μπαρτσελόνα μετά το τέλος του ματς με την Αλμερία, τόνισε πως ήταν η σωστή στιγμή να αποχωρήσει και έστειλε μήνυμα... επιστροφής από άλλο πόστο.

Το ματς της Μπαρτσελόνα με την Αλμερία ήταν το τελευταίο του Ζεράρ Πικέ στο «Καμπ Νόου», καθώς ο 35χρονος στόπερ αποφάσισε πως ήρθε η ώρα του να αποσυρθεί. Ο Ισπανός αμυντικός κατά την αλλαγή του αποθεώθηκε από τους περίπου 92.000 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο και από τους συμπαίκτες του μετά το παιχνίδι.

Ο Πικέ φανερά συγκινημένος πήρε το μικρόφωνο για να στείλει το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του και εξέφρασε για ακόμα μια φορά την αγάπη του στην ομάδα της καρδιάς του και τόνισε πως δεν είναι αντίο, καθώς κάποια στιγμή στο μέλλον θα επιστρέψει.

Το μήνυμα του Πικέ:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Να ευχαριστήσω εσάς τους οπαδούς, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο και όλους τους άλλους στο σύλλογο.

Στη ζωή, όταν μεγαλώνεις, συνειδητοποιείς ότι μερικές φορές πρέπει να αφήσεις μία αγάπη να φύγει. Δεν ήταν ποτέ μία εύκολη απόφαση μετά από τόση πολλή αγάπη που βρήκα στην Μπαρτσελόνα, όμως ήταν η στιγμή για να αποχωρήσω.

Αγαπώ πάρα πολύ την Μπάρτσα και για αυτό πιστεύω πως είναι η σωστή στιγμή να φύγω. Δεν είναι αντίο. Είμαι πεπεισμένος πως ότι θα βρεθώ εδώ ξανά στο μέλλον. Γεννήθηκα εδώ και θα πεθάνω εδώ. Ζήτω η Μπαρτσελόνα για πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα