Μαυροπάνος: Ενδιαφέρερον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Έλληνα αμυντικό, σύμφωνα με την Bild

Newsroom
Μαυροπάνος: Ενδιαφέρερον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Έλληνα αμυντικό, σύμφωνα με την Bild

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Bild η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα κεντρικού αμυντικού, Ντίνου Μαυροπάνου.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος για ακόμα μια σεζόν κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Στουτγκάρδης και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Bild ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός αρέσει στους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο της απόκτησης του.

Οι Σουηβοί απέκτησαν τον 25χρονο σέντερ μπακ με την εξασφάλιση της παραμονής τους στην Bundesliga στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν και αναμένεται να ζητήσουν τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του.

Την φετινή σεζόν μετράει 14 παιχνίδια με την Στουτγκάρδη με δύο γκολ και μια ασίστ, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε πέντε γκολ και μια ασίστ σε 33 συμμετοχές. Ο Μαυροπάνος έχει κερδίσει τη θέση του στα βασικά πλάνα του Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνική και έχει 15 εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα