Αλμερία - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Νέο «μπλόκο» για τους Μαδριλένους

Newsroom
Αλμερία - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Νέο «μπλόκο» για τους Μαδριλένους

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα, καθώς κόλλησε στο 1-1 με την Αλμερία και είδε τη διαφορά από την τρίτη Σοσιεδάδ να αυξάνεται στο +7.

Το νέο έτος φαίνεται πως δεν έκανε... σοφότερη την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία συνεχίζει τις ασταθείς εμφανίσεις με αποτέλεσμα να σπαταλά βαθμούς που θέτουν σε κίνδυνο την παρουσία της στην πρώτη τετράδα. Και τελευταία που κατάφερε να κόψει πόντους από τους Μαδριλένους ήταν η Αλμερία, η οποία πήρε την ισοπαλία με 1-1 και περιόρισε τους παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε στην 4η θέση σε ισοβαθμία με την φορμαρισμένη Βιγιαρεάλ.

Το ξεκίνημα πάντως άφησε υποσχέσεις για τους φιλοξενούμενους, μιας και στο 18΄ο Κορέα έφυγε στο τετ-α-τετ έπειτα από κάθετη του Κοντογκμπιά και άνοιξε με ψύχραιμο τελείωμα το σκορ. Περίπου 20 λεπτά αργότερα ωστόσο, η Αλμερία κατάφερε να απαντήσει με δράστη τον Τουρέ που επανέφερε την ισορροπία.

Η Ατλέτικο έψαξε το γκολ της νίκης στην επανάληψη, όμως σταδιακά τα νεύρα άρχισαν την κυριεύουν με κορύφωση την αποβολή του Ρεγκιλόν στο 89΄. Το αριθμητικό μειονέκτημα έκανε ακόμα δυσκολότερο το έργο των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά, οι οποίοι τελικά κόλλησαν στο 1-1 και επέτρεψαν στην τρίτη Σοσιεδάδ να αυξήσει τη μεταξύ τους απόσταση στους επτά βαθμούς.

Διπλό της Εσπανιόλ στη Μαδρίτη

Επιστροφή στις νίκες για την Εσπανιόλ, η οποία επικράτησε 2-1 της Χετάφε στη Μαδρίτη και αποσπάστηκε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Το σκορ για τους Καταλανούς άνοιξε ο Χοσέλου μόλις στο 6΄, όμως η Χετάφε απάντησε άμεσα με τον Ουνάλ δευτερόλεπτα αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο ήταν αποφασισμένοι για το τρίποντο και τελικά βρήκαν το πολυπόθητο δεύτερο γκολ με του Πουάδο (62΄) που τους πρόσφερε ανάσα στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα