Αντσελότι: «Ο Μπενζεμά θα είναι το νούμερο 9 της Ρεάλ την επόμενη σεζόν»

Αντσελότι: «Ο Μπενζεμά θα είναι το νούμερο 9 της Ρεάλ την επόμενη σεζόν»

Newsroom
Αντσελότι: «Ο Μπενζεμά θα είναι το νούμερο 9 της Ρεάλ την επόμενη σεζόν»

bet365

Ο βασικός striker της Ρεάλ Μαδρίτης και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Καρίμ Μπενζεμά σύμφωνα με τον Ιταλό τεχνικό της «βασίλισσας» Κάρλο Αντσελότι.

Το μέλον του διεθνούς Γάλλου επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά είναι στο «Μπερναμπέου» σύμφωνα με όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου πριν από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων ο Κάρλο Αντσελότι.

«Είναι μια πολύ σημαντική πρόκληση, ενός πολύ σημαντικού τίτλου, γιατί είναι πολύ δύσκολο να φτάσει κανείς εδώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης σέβεται όλους τους τελικούς. Είναι το τέλος ενός πολύ μεγάλου δρόμου. Ζητώ από την ομάδα να απολαύσει το παιχνίδι. Όποιος κερδίσει αύριο, θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής. Θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε γιατί θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Είναι ο έκτος τελικός μου σε σαράντα χρόνια. Είναι ένας τελικός που συμβαίνει πολύ σπάνια στη ζωή», ανέφερε ο «Καρλίτο».

«Φυσικά, οι ήττες από την Μπαρτσελόνα και τη Μαγιόρκα μας πλήγωσαν , αλλά συνεχίζουμε να έχουμε αυτοπεποίθηση. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι και ότι θα τα πάμε καλά, όπως και πέρυσι», πρόσθεσε σχολιάζοντας τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσμα της ομάδας του.

Όσον αφορά στην προσεχή αντίπαλο Αλ Χιλάλ: «Μια καλή ομάδα που έχει ατομική ποιότητα, κάποιοι με εμπειρία στην Ευρώπη. Η Αλ Χιλάλ έχει κερδίσει τη Φλαμένγκο και είναι μια ομάδα που πρέπει να σεβαστούμε, όπως κάνουμε με τη διοργάνωση, έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σπάνια παίζονται τέτοιου είδους αγώνες», σημείωσε.

Για τους αμφίβολους Μπενζεμά και Μιλιτάο: «Ήρθαν γιατί πιστεύουμε ότι έχουν την ευκαιρία να παίξουν. Η σημερινή προπόνηση θα είναι καθοριστική»

Για το αν έχει πρόβλημα στην επιλογή παικτών: «Είναι πάντα δύσκολο να αποφασίσεις ποιος θα παίξει. Έχουμε πέντε αλλαγές και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα. Μπορείς να αλλάξεις τη δυναμική με τις αλλαγές. Αυτό συνέβη στο Champions League και μας βοήθησαν να το κερδίσουμε. Οι παίκτες το καταλαβαίνουν. Είναι εξίσου σημαντικοί παίζοντας ως αναπληρωματικοί», ενώ ερωτηθείς για την πιθανότητα μεταγραφής ενός επιθετικού τόνισε: «Θα το συζητήσουμε αργότερα. Πρέπει να λάβουμε υπόψη την ηλικία, αλλά και το τι φέρνει στην ομάδα. Ο Μπενζεμά είναι το "εννιάρι" μας. Τα πήγε καλά στην αρχή της σεζόν και θα τα πάει καλά και την επόμενη σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα