Μέσι: Συνάντηση Λαπόρτα με τον πατέρα του και «φωτιά» στα σενάρια επιστροφής στην Μπαρτσελόνα

Μέσι: Συνάντηση Λαπόρτα με τον πατέρα του και «φωτιά» στα σενάρια επιστροφής στην Μπαρτσελόνα

bet365

Το σίριαλ επανασύνδεσης του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα καλά κρατεί, με τα καταλανικά Μέσα να αναφέρουν πως ο πατέρας και ατζέντης του Λέο, Χόρχε Μέσι, συναντήθηκε με τον Τζουάν Λαπόρτα την προηγούμενη εβδομάδα.

Η παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά το καλοκαίρι είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ο ίδιος έχει το δικαίωμα να μιλήσει με όποιον σύλλογο επιθυμεί από τη στιγμή που μένει ελεύθερος σε λιγότερο από έξι μήνες. Και μέσα σε όλα αυτά, οι φήμες περί επανασύνδεσης με την Μπαρτσελόνα οργιάζουν από την περασμένη κιόλας σεζόν.

Το βράδυ της Τρίτης, πάντως, τα σενάρια πήραν για τα καλά... φωτιά, αφού η καταλανική ραδιοφωνική εκπομπή «Tot Costa» ανέφερε πως ο πατέρας και ατζέντης του Λέο, Χόρχε Μέσι συναντήθηκε με τον Τζουάν Λαπόρτα στις 16 Φεβρουαρίου και συζήτησαν το ενδεχόμενο της πιθανής επιστροφής του στο «Καμπ Νόου»!

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διερευνητικό ραντεβού των δύο πλευρών με στόχο να «ξεπαγώσουν» οι σχέσεις τους, ειδικά μετά τις δηλώσεις του αδερφού του Μέσι, Ματέο, που είδαν το φως της δημοσιότητας το περασμένο διάστημα και είχαν αποδέκτη τον πρόεδρο των Μπλαουγκράνα.

Από την πλευρά του ο καταλανικός σύλλογος επικοινώνησε την πρόθεση να τιμήσει τον Λέο φέρνοντάς τον πίσω στο κλαμπ που μεγαλούργησε για πάνω από 20 χρόνια, από τη Μασία ως την πρώτη ομάδα.

Την ίδια στιγμή ο ίδιος ο Μέσι βρίσκεται επίσης στη Βαρκελώνη για ολιγοήμερη ξεκούραση και τη Δευτέρα δείπνησε με τους κολλητούς του από την Μπάρτσα, Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς.

Σε κάθε περίπτωση το τοπίο για το μέλλον του Μέσι θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει πιθανότατα μέσα στον Μάρτιο, καθώς η πλευρά του Αργεντινού θα μιλήσει ξανά με την Παρί Σεν Ζερμέν μετά τη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League, η έκβαση της οποίας ενδέχεται να επηρεάσει άμεσα τις εξελίξεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα