Θέλτα - Αλμερία 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή στο Βίγκο

Βασίλης Μπαλατσός
Μονομαχία στο Θέλτα - Αλμερία

bet365

Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και καλό ρυθμό η Θέλτα και η Αλμερία έμειναν στην ισοπαλία με 2-2 στο Βίγκο. Έπιασαν την Εσπανιόλ στους 27 βαθμούς οι φιλοξενούμενοι.

Η Αλμερία προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα της Θέλτα, όμως οι γηπεδούχοι είχαν απαντήσεις με τις δυο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία με σκορ 2-2. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην 18η θέση, έπιασαν την 17η Εσπανιόλ στους 27 βαθμούς και προσπέρασαν για έναν την Βαλένθια, έχοντας βέβαια ματς περισσότερο.

Oι Ροχιμπλάνκος προηγήθηκαν στο 7' με την κεφαλιά του Μπάμπιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρόμπερτον. Τρία λεπτά αργότερα, στο 10', ο Βέιγκα έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σεφέροβιτς με τελείωμα στην κίνηση ισοφάρισε. Στο 32' η Αλμερία πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ όταν ο Σουάρεθ έκανε ατομική ενέργεια, έσπασε την μπάλα στον Πίγκμαλ, ο οποίος σούταρε σε κενή εστία για το 1-2. Στο 42' Πέρεθ βρήκε έκλεψε την μπάλα μερικά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο μέρος και οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να πάρουν το τρίποντο. Στο 56' ο Σουάρεθ με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι της Θέλτα, κάτι που έκανε και στο 82' ο Σάμουελ Κόστα. Στο 90+7' ο Μπελτράν «έσπασε» το οριζόντιο δοκάρι της Αλμερίας και το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα