Μπαρτσελόνα: Έντονο ενδιαφέρον για το wonderkid της Φενέρ, Αρντά Γκιουλέρ (vid)

Μπαρτσελόνα: Έντονο ενδιαφέρον για το wonderkid της Φενέρ, Αρντά Γκιουλέρ (vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να «παλέψει» για να κάνει δικό της τον 18χρονο ανερχόμενο Τούρκο σούπερ σταρ της Φενέρμπαχτσε, Αρντά Γκιουλέρ.

Με το βλέμμα στην αγορά των ελεύθερων και τους ανερχόμενους σταρ λόγω των συσσωρευμένων χρεών και του salary cap της La Liga, η Μπαρτσελόνα φέρεται πως ενδιαφέρεται έντονα να εντάξει στο δυναμικό της το απόλυτο prospect του τουρκικού ποδοσφαίρου, Αρντά Γκιουλέρ!

Στην προσπάθειά του να ανιχνεύσει τους νέους «Πέδρι» που θα αυξήσουν την προοπτική του, ο καταλανικός σύλλογος έχει στα ραντάρ του τον 18χρονο μεσοεπιθετικό της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος ανέβηκε στην πρώτη ομάδα από τα 17 του και λάμπει ως τώρα στο τουρκικό πρωτάθλημα (7 γκολ και 8 ασίστ σε 39 συμμετοχές συνολικά με την ομάδα του Φαναριού).

Όπως αναφέρει το ισπανικό «Relevo», οι Μπλαουγκράνα βολιδοσκοπούν την κατάσταση με τους υπόλοιπους «μνηστήρες» για την περίπτωση του Γκιουλέρ, οι οποίοι είναι αρκετοί και προέρχονται από Premier League και Bundesliga. Η διοίκηση του κλαμπ ξέρει πως δεν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τα μεγάλα κλαμπ της Αγγλίας γι' αυτό και θέλει να ανοίξει πρώτη επαφές με την πλευρά του συλλόγου, ενώ πηγές της ομάδας αναφέρουν πως ο Τζουάν Λαπόρτα εκτιμά ιδιαίτερα τον 18χρονο κι αυτό αποτελεί σημάδι πως αν η Μπαρτσελόνα πρόκειται να κάνει μια υπέρβαση για νεαρό ποδοσφαιριστή, αυτός θα είναι ο Γκιουλέρ.

Από την πλευρά της, η Φενέρ, η οποία τον αγόρασε από την Ακαδημία της Γκεντσλερμπιρλιγκί το 2019 μόλις για 7.000 ευρώ (!), φιλοδοξεί να τον πουλήσει για πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2025 και ήδη μοιάζει αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο πώλησής του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα