Μπουσκέτς: Επίσημο το τέλος εποχής στην Μπαρτσελόνα (vid)

Μπουσκέτς: Επίσημο το τέλος εποχής στην Μπαρτσελόνα (vid)

Ο Μπουσκέτς αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα μετά από 15 χρόνια

bet365

Τους τίτλους τέλους της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε κι επίσημα ο Σέρχιο Μπουσκέτς μέσω των social media του συλλόγου, αποχωρώντας έτσι από το «Καμπ Νόου» μετά από 15 χρόνια.

Ο τελευταίος των «μοϊκανών» από τη χρυσή εποχή του Πεπ Γκουαρδιόλα ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει κι αυτός το κοινό του «Καμπ Νόου». Ο Σέρχιο Μπουσκέτς έγινε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν και η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον σύλλογο και τον Ισπανό αρχηγό, με επίσημο βίντεο στα social media.

Ο σπουδαίος βετεράνος μέσος, ο οποίος έφτασε στο βάθρο των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των Καταλανών (3ος με 719, μόνο πίσω από Μέσι και Τσάβι), πήρε την απόφαση να μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, παρά τη θέληση του Τσάβι να τον διατηρήσει στο ρόστερ και πιθανότατα να τον επανενώσει με τον Αργεντινό legend.

Πλέον, το μέλλον του όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, με την Αλ Χιλάλ να έχει προχωρήσει τις επαφές μαζί του για διετές συμβόλαιο.

«Ήρθε η ώρα για να ανακοινώσω ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Από όταν ήμουν παιδί που πήγαινε στα ματς ή τα έβλεπε από την τηλεόραση, πάντα ονειρευόμουν να αγωνιστώ με αυτή τη φανέλα και σε αυτό το στάδιο. Και η πραγματικότητα ξεπέρασε τα όνειρά μου. Δεν θα πίστευα ποτέ αν μου λέγανε όταν μπήκα στην ομάδα Νέων ότι θα έπαιζα για 15 χρόνια στο κορυφαίο κλαμπ του πλανήτη. Τον σύλλογο της καρδιάς μου, του οποίου ήμουν -και πάντα θα είμαι- υποστηρικτής, μέλος, παίκτης, αρχηγός και με τον οποίο ξεπέρασα τις 700 συμμετοχές. Ήταν τιμή, όνειρο, πηγή υπερηφάνειας και σήμαινε τα πάντα για μένα να υπερασπίζομαι και να εκπροσωπώ αυτό το έμβλημα για τόσα χρόνια, αλλά όλα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος. Και μπορεί να μην ήταν εύκολη απόφαση, αλλά νομίζω πως έφτασε ο καιρός», δήλωσε χαρακτηριστικά στο tribute βίντεο της Μπάρτσα με στιγμές του από τα τσικό ως τις σπουδαιότερες βραδιές του στην πρώτη ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα