Βιγιαρεάλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο 5-1: Παραμένει στο... κυνήγι των αστεριών με πεντάρα!

Ιάσονας Θεριός
Βιγιαρεάλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο 5-1: Παραμένει στο... κυνήγι των αστεριών με πεντάρα!

bet365

Η Βιγιαρεάλ υπέταξε την Αθλέτικ Μπιλμπάο με εμφατική πεντάρα (5-1) και «πλήγωσε» τα ευρωπαϊκά της όνειρα, ενώ η ίδια συνεχίζει να κυνηγά την τετράδα. Σημαντική νίκη για την Οσασούνα, 3-1 την Αλμερία, που επιμένει για την επτάδα.

Σπουδαία εντός έδρας νίκη κατάφερε να πάρει η Βιγιαρεάλ που υπέταξε με εντυπωσιακή πεντάρα την Αθλέτικ Μπιλμπάο (5-1) και μείωσε την απόστασή της από την 4η Ρεάλ Σοσιεδάδ στους πέντε βαθμούς. Παράλληλα έβαλε φρένο στα ευρωπαϊκά όνειρα των Βάσκων, τους οποίους άφησε στην 8η θέση. Πρωταγωνιστές για το Κίτρινο Υποβρύχιο οι Μπαένα και Τζάκσον που είχαν από δύο τέρματα (στο 24' και το 90' ο πρώτος, στο 37' και το 50' ο δεύτερος) με το αυτογκόλ του Παρέδες συμπληρώνει τον πίνακα των... σκόρερ. Ο Σανθέτ στις καθυστερήσεις το πρώτου μέρους με πέναλτι το γκολ της Μπιλμπάο, η δεν μπόρεσε να βρει αντίδραση στην εντυπωσιακή απόδοση της ομάδας του Σετιέν.

Δεν τα παρατά για Ευρώπη η Οσασούνα

Η Οσασούνα συνήλθε από την ήττα στον τελικό του Copa Del Rey και πήρε πολύτιμο εντός έδρας τρίποντο, επικρατώντας 3-1 της Αλμερία. Έτσι η ομάδα από την Παμπλόνα ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μπούντιμιρ και Αμπντέ Εζαλζουλί έθεσαν βάσεις νίκης στο 46', ενώ ο Γκόμες έκανε το 3-0 στο 81'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Λαζάρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα