Μπορδαλάς: Παραμένει στη Χετάφε ο υποψήφιος προπονητής του Ολυμπιακού

Ο Μπορδαλάς

bet365

Ο Πέπε Μπορδαλάς βρισκόταν στη λίστα των υποψηφίων για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά θα παραμείνει στη Χετάφε και τη νέα σεζόν σύμφωνα με τον πρόεδρο των Μαδριλένων, Άνχελ Τόρες.

Στην Ισπανία και τη Χετάφε θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο Χοσέ Μπορδαλάς, μεταξύ των ονομάτων που «έπαιξαν» δυνατά για τον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την πρόσληψη του Αντόνιο Κορδόν.

Ο Ισπανός τεχνικός επέστρεψε στον μαδριλένικο σύλλογο τον περασμένο Απρίλιο με συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν προκειμένου να τον κρατήσει στην κατηγορία (όπερ κι εγένετο) και όπως επιβεβαίωσε δημόσια ο πρόεδρος της ομάδας, Άνχελ Τόρες, θα συνεχίσει στο τιμόνι της και τη νέα σεζόν.

Αυτό αφαιρεί αυτομάτως έναν υποψήφιο από την ερυθρόλευκη λίστα, στην οποία τα τελευταία 24ωρα κυριαρχεί το όνομα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ κι αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα