Βινίσιους: Συναντήθηκε με τον Τζιάνι Ινφαντίνο για το θέμα του ρατσισμού

Βινίσιους: Συναντήθηκε με τον Τζιάνι Ινφαντίνο για το θέμα του ρατσισμού

Newsroom
vinicius_jersey

bet365

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο επισκέφτηκε την αποστολή της εθνικής Βραζιλίας στην Καταλονία και συναντήθηκε με τον Βινίσιους για να δηλώσει την στήριξή του στο θέμα του ρατσισμού.

Ο πρόδερος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο επισκέφτηκε την αποστολή της εθνικής Βραζιλίας, που έχει καταλύσει στην Βαρκελώνη για το φιλικό παιχνίδι πυο θα δώσει το Σάββατο (17/06) κόντρα στην Γουινέα και συνομίλησε μεταξύ άλλων και με τον Βινίσιους Τζούνιορ, στον οποίο διατράνωσε την θεσμική του στήριξη στο θέμα του ρατσισμού.

«Για μένα, σαν πρόεδρος της FIFA, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. ''Ας σταματήσούμε τώρα, ''τέλος'', αρκετά''. Πρέπει να δράσουμε πολύ πιο έντονα, πιο δυναμικά, αλλά επίσης να δουλέψουμε μαζί» είπε στον λόγο μπροστά στα μέλη της «Σελεσάο», ο ισχυρός άνδρας της FIFA και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντικά να μην μιλάς μόνο, αλλά να δρας αποφασιστικά και εμφατικά ενάντια στον ρατσισμό, ενάντια σε όλες τις μορφέ διακρίσεων. Μηδενική ανοχή. Η FIFA είναι μαζί με την ομοσπονδία της Βραζιλίας και τους παίκτες στην μάχη αυτή. Θα δημιουργήσουμε νέα πρωτόκολλα ώστε να τελειώσει η προκατάληψη».

Η εθνική Βραζιλίας του χάρισε μία φανέλα της με το νούμερο «9» στην πλάτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα