Μπαρτσελόνα: Δείπνο Λαπόρτα-Γκουαρδιόλα στη Βαρκελώνη

laporta_pep

bet365

Με το μέλλον των Γκουντογκάν και Κανσέλο να είναι στον αέρα, ο πρόεδρος της Μπάρτσα και ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι μοιράστηκαν ένα τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο της Βαρκελώνης.

Ο Τζουάν Λαπόρτα, πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, και ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ροπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, δείπνησαν μαζί αυτή την Κυριακή (18/06) σε γνωστό εστιατόριο της Βαρκελώνης με την οικογένεια και τους φίλους τους σύμφωνα με το «Jijantes», που όπως τόνισε, η συνάντηση έγινε για να... γιορτάσουν για τις επιτυχίες της Μπάρτσα και της Σίτι στη σεζόν που μόλις τελείωσε.

Οι δυο τους διατηρούν καλές προσωπικές σχέσεις και σίγουρα μίλησαν για το μέλλον του Ιλκάι Γκουντογκάν, αρχηγού της Σίτι που θέλει η Μπάρτσα ως ελεύθερο, και του Ζοάο Κανσέλο, ο οποίος αποτελεί μια επιλογή για τους Καταλανούς για τη δεξιά πλευρά και όλα δείχνουν ότι θα φύγει από τον σύλλογο των "πολιτών" σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι.

Μετά τη συνάντηση με τον Λαπόρτα, ο Γκουαρδιόλα θα συμμετάσχει σήμερα Δευτέρα (19/06) στο τουρνουά γκολφ Legends Trophy στο Empordà Golf Club και είναι προγραμματισμένο να μιλήσει στα ΜΜΕ πριν την έναρξη της ημέρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα