Μπαπέ: Συμφωνία με Ρεάλ Μαδρίτης για το 2024, η Παρί θέλει πώληση στα 180-200 εκατ. ευρώ

Μπαπέ: Συμφωνία με Ρεάλ Μαδρίτης για το 2024, η Παρί θέλει πώληση στα 180-200 εκατ. ευρώ

bet365

Κιλιάν Μπαπέ και Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχουν δώσει τα χέρια ενόψει 2024, η Παρί, όμως, δεν συζητά οτιδήποτε πέραν πώλησης και μάλιστα στην τάξη των 180-200 εκατ. ευρώ, περιμένοντας τη Βασίλισσα να κάνει το πρώτο βήμα.

Σε... παρτίδα σκάκι μετατρέπεται για άλλο ένα καλοκαίρι η υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ, αναφορικά με το αν θα μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν ή αν, πώς και... πότε θα μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Την ώρα που ο ατζέντης της FIFA, Μάρκο Κισντεμίρ βάζει στο παιχνίδι τη Λίβερπουλ, η Βασίλισσα που είναι το αδιαφιλονίκητο Νο1 για τη μεταγραφή, φέρεται σύμφωνα με τον έγκυρο Γάλλο ρεπόρτερ, Σάντι Αουνά, να έχει δώσει τα χέρια με τον Μπαπέ για την απόκτησή του το 2024 όταν και μένει ελεύθερος από την Παρί.

Ο Μπαπέ από τη μεριά του έχει δηλώσει και δημόσια πως σχεδιάζει να παίξει με την Παρί και τη νέα σεζόν και να εξαντλήσει δηλαδή το συμβόλαιό του πριν συνεχίσει την καριέρα του στους Μερένγκες, εξέλιξη που θα του επιτρέψει να λάβει και το μπόνους αφοσίωσης ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ που είχε υπογραφεί στο συμβόλαιό του αν έμενε μέχρι και την τελευταία σεζόν. Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα συμβούν με αυτόν τον τρόπο τα πράγματα, αφού οι Καταριανοί ιδιοκτήτες του κλαμπ έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Μπαπέ αν δεν ανανεώσει θα πωληθεί στο τρέχον παζάρι.

Το ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει πως οι απαιτήσεις της Παρί για τον Μπαπέ δεν είναι τα 250 εκατ. ευρώ που γράφτηκαν πρόσφατα, αλλά ένα ποσό μεταξύ 180 και 200 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μοιάζει να είναι εντός των δυνατοτήτων της Ρεάλ σε αυτό το παζάρι.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν ανοίξει ως τώρα επαφές και η πλευρά των Παριζιάνων φέρεται να περιμένει τον Φλορεντίνο Πέρεθ να κάνει το πρώτο βήμα, ώστε να διατηρήσουν θέση ισχύος στις διαπραγματεύσεις κυνηγώντας το ακριβότερο δυνατό deal. Στη Μαδρίτη, πάντως, δεν υπάρχει βιασύνη προς το παρόν και ο χρόνος ενδέχεται να μετατραπεί σε «εχθρός» των πρωταθλητών Γαλλίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα