Μπαρτσελόνα: Πολύ κοντά στον 18χρονο Αρντά Γκιουλέρ της Φενέρ με deal 35 εκατ. ευρώ

Μπαρτσελόνα: Πολύ κοντά στον 18χρονο Αρντά Γκιουλέρ της Φενέρ με deal 35 εκατ. ευρώ

bet365

Η Μπαρτσελόνα φουλάρει για το wonderkid του τουρκικού ποδοσφαίρου, τον 18χρονο Αρντά Γκιουλέρ της Φενερμπαχτσέ, με τους Μπλαουγκράνα έτοιμους να βγάλουν από τα ταμεία τους συνολικά 35 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή με άξονα το μέλλον βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα έχουν γοητευτεί από το θαυματουργό παιδί του τουρικού ποδοσφαίρου, τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Αρντά Γκιουλέρ της Φενερμπαχτσέ, και δείχνουν έτοιμοι να τον προσγειώσουν στην Καταλονία.

Ο Ντέκο ανέλαβε προσωπικά τις επαφές με την πλευρά του νεαρού παίκτη και η υπόθεση πλέον, όπως μεταφέρει η Relevo, δείχνει να έχει μπει στο... αυλάκι. Η Μπάρτσα κάνει τα πάντα για να «κλείσει» τη μεταγραφή όσο το δυνατόν συντομότερα. Από οικονομικής άποψης για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να δαπανήσει συνολικά σχεδόν 35 εκατομμύρια ευρώ, 17,5 για τη ρήτρα αποδέσμευσής του και άλλα τόσα (!) για τις προμήθειες των μάνατζέρ του.

Ακόμα πάντως κι αν το deal επιτευχθεί, είναι πιθανόν, με βάση τη Sport, ο νεαρός Τούρκος να αναγκαστεί λόγω FFP να παραμείνει στη Φενέρ ως δανεικός για τη σεζόν 2023/24.

Όπως και να έχει βέβαια, ο Τσάβι έχει ερωτευτεί το ποδοσφαιρικό πακέτο του Γκιουλέρ και η Μπαρτσελόνα δείχνει έτοιμη να τον ντύσει στα μπλαουγκράνα. Φέτος με τη Φενερμπαχτσέ ο 18χρονος μέτρησε 35 συμμετοχές και 6 τέρματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα