Ρεάλ Μαδρίτης μεταγραφές: Γκιουλέρ... 2029 στη Βασίλισσα

Ρεάλ Μαδρίτης μεταγραφές: Γκιουλέρ... 2029 στη Βασίλισσα

guler

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την μεταγραφή του Αρντά Γκιουλέρ από την Φενέρμπαχτσε. Το wonder boy της Τουρκίας υπέγραψε έως το 2029.

Η «τέλεια ληστεία» της Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώθηκε! Η Βασίλισσα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την μεταγραφή του Αρντά Γκιουλέρ από την Φενέρμπαχτσε. Ο νεαρός Τούρκος μεσοεπιθετικός ήταν μια «ανάσα» από την Μπαρτσελόνα, όμως οι Μερένγκες μπήκαν «σφήνα» και τον έκαναν δικό τους έως το 2029.

Η Ρεάλ πλήρωσε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, περισσότερα από όσα ήταν η ρήτρα του (17,5 εκατομμύρια). Ο 18χρονος υπολογίζεται από τον Κάρλο Αντσελότι ως παίκτης της πρώτης ομάδας και θα είναι παρών στην προετοιμασία.

Από το 2019 ήταν στις ακαδημίες της Φενέρ και ουσιαστικά η περσινή ήταν μόλις η δεύτερη του σε ανδρικό επίπεδο ανδρικών. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε μέτρησε 35 εμφανίσεις με έξι γκολ, επτά ασίστ και πανηγύρισε το κύπελλο Τουρκίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα