Ρεάλ Μαδρίτης μεταγραφές: Είναι έτοιμη να «τελειώσει» στις αρχές Αυγούστου το... σίριαλ Μπαπέ

Κιλιάν Μπαπέ

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει σύντομα την... κλήση της Παρί Σεν Ζερμέν για να «τελειώσει» την μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ.

Οι ημέρες κυλούν και ο Κιλιάν Μπαπέ απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας τον «έκοψαν» από την αποστολή για την προετοιμασία τους και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις.

Μέχρι και σήμερα ο Γάλλος σούπερ σταρ επιμένει να πάει του χρόνου στην Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος, όμως δεν αποκλείεται τελικά η μεγάλη «βόμβα» να... σκάσει πολύ νωρίτερα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN η Βασίλισσα είναι απόλυτα έτοιμη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και ουσιαστικά περιμένει το τηλεφώνημα των Παριζιάνων.

Οι Μερένγκες περιμένουν να μάθουν το τελικό ποσό που θα ζητήσει η Παρί για το «deal», όμως το οικονομικό αναμένεται να μην αποτελέσει πρόβλημα. Παρά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών η Ρεάλ θέλει να τελειώσει άμεσα την υπόθεση και το ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ, της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα είναι εμπόδιο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα