Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ξανά στο «κάδρο» των Καταλανών ο Μπερνάρντο Σίλβα!

Νίκος Κικίδης
Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Champions League κι ένα... αουτσάιντερ στον τελικό

bet365

Η διαφαινόμενη μεταγραφή του Ντεμπελέ στην Παρί φέρνει ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Μπερνάρντο Σίλβα για τη Μπαρτσελόνα, η οποία... ζεσταίνει τις μηχανές για να τον αποκτήσει.

Το όνομα του Μπερνάρντο Σίλβα δεν λείπει ούτε αυτό το καλοκαίρι από το μεταγραφικό ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα.

Η διαφαινόμενη και αιφνίδια αποχώρηση άλλωστε του Ουσμάν Ντεμπελέ με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν άλλαξε τα δεδομένα στη Βαρκελώνη, με τους ανθρώπους του κλαμπ πλέον να βγαίνουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» πάντως οι Καταλανοί δεν πρόκειται να... πρωτοτυπήσουν, καθώς έχουν θέσει ξανά σαν προτεραιότητα την περίπτωση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι.

Μια επιχείρηση βέβαια που σε οικονομικό επίπεδο μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται, αν και στη Βαρκελώνη είναι αισιόδοξοι πως θα βρουν τη φόρμουλα που θα ξεκλειδώσει τη μεταγραφή. Ο Μπερνάρντο άλλωστε έχει ανάψει ήδη το πράσινο φως προς τους Μπλαουγκράνα και ευελπιστεί πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα κρατήσει τον λόγο του, διευκολύνοντας την αποχώρησή του.

 

Σύμφωνα πάντως με προηγούμενα ρεπορτάζ η Μάντσεστερ Σίτι δεν πρόκειται να δεχθεί να χάσει τον Πορτογάλο για λιγότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα φέρεται να του έχει καταθέσει ήδη πρόταση ανανέωσης για τα επόμενα χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα