Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Προτάθηκε ξανά ο Νεϊμάρ στους Μπλαουγκράνα, διστακτικός ο Τσάβι

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Προτάθηκε ξανά ο Νεϊμάρ στους Μπλαουγκράνα, διστακτικός ο Τσάβι

bet365

Ο Νεϊμάρ προτάθηκε ξανά στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Τσάβι φαίνεται διστακτικός στα σενάρια περί επιστροφής του Βραζιλιάνου στο «Καμπ Νόου».

Το όνομα του Νεϊμάρ βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο για την Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να είναι αρνητικός σε πρώτη φάση για την επιστροφή του Βραζιλιάνου σταρ στη Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος επιθετικός προτάθηκε και πάλι στους Καταλανούς και σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», ο προπονητής της Μπάρτσα να μην έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με την υπόθεσή του. Ο 43χρονος τεχνικός αναγνωρίζει την τεράστια ποιότητα που διαθέτει ο «Νέι», όμως την ίδια στίγμη εμφανίζεται διστακτικός για τον χαρακτήρα του, μιας και ο Βραζιλιάνος είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στα αποδυτήρια με τη συμπεριφορά του.

Ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Παριζιάνους να είναι πρόθυμοι να τον πουλήσουν σε περίπτωση που λάβουν κάποια πρόταση για εκείνον. Υπενθυμίζουμε πως η γαλλική ομάδα είχε βγάλει από τα ταμεία της 222 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017, κάνοντας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα