Δουβίκας μεταγραφή: Έφτασε στο Βίγκο για να υπογράψει στη Θέλτα (vid)

Δουβίκας μεταγραφή: Έφτασε στο Βίγκο για να υπογράψει στη Θέλτα (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
douvikas_celta

bet365

O διεθνής Έλληνας σέντερ φορ, Τάσος Δουβίκας, έφτασε στο Βίγκο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στη Θέλτα και πόζαρε με το κασκόλ της νέας του ομάδας.

Ο Τάσος Δουβίκας είναι έτοιμος να «μετακομίσει» στην Ισπανία. Ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ το βράδυ της Κυριακής (27/8) έφτασε στον Βίγκο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Θέλτα και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του από την Ουτρέχτη.

Ο 24χρονος επιθετικός πόζαρε μποστά στις κάμερες με το κασκόλ της νέας του ομάδας, αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί. Η συμφωνία των δυο κλαμπ έκλεισε στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

O Δουβίκας την προηγούμενη σεζόν ήταν πρώτος σκόρερ της Eredivisie με 19 γκολ, μαζί με τον Τσάβι Σιμόνς και συνολικά σκόραρε 22 φορές σε 38 εμφανίσεις. Στη διετία του στην Ουτρέχτη μέτρησε 77 συμμετοχές, 32 γκολ και επτά ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα