Βιγιαρεάλ: Στη λίστα για την άκρη του πάγκου της και ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες

Βιγιαρεάλ: Στη λίστα για την άκρη του πάγκου της και ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες

bet365

Στα ραντάρ της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Παναθηναϊκού, Βιγιαρεάλ, βρίσκεται ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες ως αντικαταστάτης του Σετιέν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η ξαφνική απόλυση του Κίκε Σετιέν, άφησε... γυμνό τον πάγκο της Βιγιαρεάλ, 16 μέρες πριν το Κίτρινο Υποβρυχίο ταξιδέψει στην Αθήνα για να φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League.

Ο ισπανικός σύλλογος λοιπόν, έχει εντείνει τις προσπάθειες εύρεσης του ιδανικού αντικαταστάτη και μετά το «άκυρο» του Γκαγιάρδο, τοποθέτησε στη λίστα του τον Ζουλιέν Λοπετέγκι. Αρκετά ψηλά σε αυτή πάντως, υπάρχει, σύμφωνα με το Chiringuito, βρίσκεται και ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.

Ο πολύπειρος κόουτς έχει μακροσκελές βιογραφικό, έχοντας περάσει από συλλόγους όπως η Μπενφίκα, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γουότφορντ. Από το 2021 μέχρι τον Απρίλιο του 2023 κάθισε στον πάγκο της Χετάφε.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα