Χετάφε - Οσασούνα 3-2: Νίκη για τους Μαδριλένους στην επιστροφή του Γκρίνγουντ στο χορτάρι μετά από 603 ημέρες!

Ιάσονας Θεριός
greenwood_getafe

bet365

Στο ντεμπούτο του Μέισον Γκρίνγουντ στη νέα του ομάδα, η Χετάφε «λύγισε» 3-2 την Οσασούνα εντός έδρας και πήρε τη δεύτερή της νίκη στη φετινή La Liga.

Σημαντικό τρίποντο για τη Χετάφε, το δεύτερό της στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Μαδριλένοι σε ένα παιχνίδι γεμάτο θέαμα επικράτησαν 3-2 της Οσασούνα εντός έδρας και ανέβηκαν στην 9η θέση της La Liga.

Η... είδηση του ματς - ακόμη κι ενός τέτοιου ματς - ήταν άλλη και είχε για σημείο αναφοράς το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Μπορδαλάς.

Ο λόγος για τον, δανεικό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος επέστρεψε τη δράση.

Ο Άγγλος επιθετικός είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 22 Ιανουαρίου του 2022, σε ένα παιχνίδι κόντρα στη Γούεστ Χαμ, με την καριέρα του στη συνέχεια να μπαίνει στον πάγο, λόγω των κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση της συντρόφου του, οι οποίες αποσύρθηκαν πριν η υπόθεση οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Ο Γκρίνγουντ λοιπόν πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 77ο λεπτό και έκανε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα και συνέβαλε στο τρίποντο το οποίο χάρισε στη Χετάφε ο Μαξίμοβιτς στο 86ο λεπτό. Μίτροβιτς και Καρμόνα πέτυχαν τα άλλα δύο γκολ των γηπεδούχων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα