Ρεάλ Μαδρίτης: Επιλέχθηκε ο Τσάμπι Αλόνσο για διάδοχος του Αντσελότι

Νίκος Κικίδης
Φαβορί για τη Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο

bet365

Στον διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι φαίνεται να έχει καταλήξει η Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος σύμφωνα με τη «Marca» δεν είναι άλλος από τον Τσάμπι Αλόνσο!

Σε έναν παλιό της γνώριμο φαίνεται πως θα στραφεί η Ρεάλ Μαδρίτης για την μετά-Αντσελότι εποχή. Ο Ιταλός allenatore δεν αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο της Βασίλισσας και μετά το τέλος της σεζόν, με το ραδιόφωνο της «Marca» να αποκαλύπτει τον εκλεκτό της διοίκησης για να τον αντικαταστήσει.

Ο λόγος για τον Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος μέσα σε ένα χρόνο στη Bundesliga με τη Λεβερκούζεν έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο υποσχόμενους νεαρούς προπονητές στην Ευρώπη.

Οι Ασπιρίνες παραμένουν αήττητες στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας μαζί με τη Μπάγερν, σε μια ακόμα απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς του Ισπανού τεχνικού.

Στόχος της Ρεάλ είναι να πείσει τον άλλοτε μέσο της να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι στη Μαδρίτη αλλά αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή για να οδηγήσει την εκκολαπτόμενη γενιά των Μερένγκες σε μια νέα εποχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα