Σεβίλλη: Παρελθόν ο Μεντιλίμπαρ, έξι μήνες μετά την κατάκτηση του Europa League

Σεβίλλη: Παρελθόν ο Μεντιλίμπαρ, έξι μήνες μετά την κατάκτηση του Europa League

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Το «διαζύγιό» της με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε και επίσημα η Σεβίλλη, έξι μήνες αφού την οδήγησε στην κατάκτηση του έβδομου Europa League.

Παρελθόν από την άκρη του πάγκου της Σεβίλλης αποτελεί και επίσημα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Οι Ανδαλουσιανοί, έξι μήνες μετά την κατάκτηση του έβδομου Europa League, έκαναν πολύ προβληματικό μπάσιμο στη La Liga, με τη διοίκηση να χάνει την εμπιστοσύνη της στον Ισπανό κόουτς.

Η Σεβίλλη μετρά φέτος μόλις οκτώ βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια και έχει κερδίσει συνολικά μόνο δύο από τους 16 τελευταίους επίσημους αγώνες, ούσα αυτή τη στιγμή στη 14η θέση της La Liga.

 

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το timing, αφού οι Ανδαλουσιανοί θέλουν να εκμεταλλευτούν τη διακοπή για να βρουν τον αντικαταστάτη του Μεντιλίμπαρ, τον οποίο ευχαρίστησαν για την προσφορά του στην ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα