Μπαρτσελόνα: Καταφτάνει τον Ιανουάριο ο wonderkid της Βραζιλίας, Βίτορ Ρόκε

Μπαρτσελόνα: Καταφτάνει τον Ιανουάριο ο wonderkid της Βραζιλίας, Βίτορ Ρόκε

Νίκος Κικίδης
roque

bet365

Νωρίτερα από το αναμενόμενο αναμένεται να ενσωματωθεί στη Μπαρτσελόνα ο 18χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, Βίτορ Ρόκε, ο οποίος πρόκειται να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη τον Γενάρη.

Ενίσχυση μεσούσης της σεζόν αναμένεται για τη Μπαρτσελόνα! Αν και στην αρχή όλα έδειχναν πως το deal με την Ατλέτικο Παραναένσε για την αγορά του Βίκτορ Ρόκε θα έβλεπε την άφιξη του Βραζιλιάνου το επόμενο καλοκαίρι, τελικά οι διαδιακασίες επισπεύδονται.

Σύμφωνα με τη «Sport» ο 18χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός που έχει σπάσει τα... κοντέρ στην πατρίδα του πρόκειται τελικά να πάρει το αεροπλάνο για Ισπανία τον Ιανουάριο, ολοκληρώνοντας έτσι τη μετακίνησή του στη Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν.

Ο Τσάβι από την πλευρά του φαίνεται να έχει ενημερώσει τηλεφωνικά τον Ρόκε για την αλλαγή των σχεδίων, τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος αναρρώνει ακόμα από τον σοβαρό τραυματισμό του που τον έχει θέσει νοκ-άουτ για το υπόλοπο του 2023.

Θυμίζουμε πως οι Καταλανοί έχουν κλείσει ήδη τη συμφωνία με την Ατλέτικο Παρανένσε για το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ, με τον 18χρονο τη φετινή περίοδο να μετράει 20 γκολ και οκτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα