Τζιρόνα - Αλμερία 5-2: Πεντάρα ανατροπής και κορυφή με Ρεάλ!

Newsroom
Τζιρόνα

bet365

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 η Τζιρόνα έστησε πάρτι απέναντι στην Αλμερία, την οποία διέλυσε με 5-2 για να πιάσει τη Ρεάλ στην κορυφή της βαθμολογίας. Διπλό της Βαγιεκάνο επί της Λας Πάλμας.

Η Τζιρόνα έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο! Η ομάδα της Καταλονίας συνεχίζει να τα βάζει κόντρα με τις πιθανότητες και με πεντάρα ανατροπής κόντρα στην Αλμερία (5-2) έπιασε τη Ρεάλ στην κορυφή της La Liga.

Παρά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων με 2-0 χάρη σε διπλό «χτύπημα» του Λέο Μπαπτιστάο (2΄, 24΄), η Τζιρόνα κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς πριν από το ημίχρονο! Αρχικά ο Μαρτίν μείωσε στο 32΄, με τον Ντοφμπίκ να παίρνει τη σκυτάλη και μέσα σε τέσσερα λεπτά να ολοκληρώνει την ανατροπή (39΄, 43΄). Τα γκολ των Σάβιο (71΄) και Στουάνι (85΄) στο β΄μέρος έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Καταλανών που έπιασαν ξανά κορυφή στο πρωτάθλημα.

Επιτέλους... νίκη για τη Βαγιεκάνο

Το σερί της ισοπαλίας έσπασε για τη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία επικράτησε 1-0 της Λας Πάλμας και επέστρεψε στις επιτυχίες. Οι γηπεδούχοι βέβαια θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα με πέναλτι του Ελ Χανταντί στο 34΄, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Κι αφού η Λας Πάλμας δεν προηγήθηκε, η Βαγιεκάνο την τιμώρησε στις καθυστερήσεις για το 1-0 με πέναλτι του Μπεμπέ, ανεβαίνοντας έτσι στην 7η θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα