La Liga: Ο Ίσκο «λύτρωσε» την Μπέτις στο 90+4', μοιρασιά για Ράγιο και Σοσιεδάδ

Βασίλης Μπαλατσός
isco_goal

bet365

Η Μπέτις με πρωταγωνιστή τον Ίσκο λύγισε την Οσασούνα στο 90+4' και πήρε τη νίκη με 2-1. Ισοπαλία για Ράγιο Βαγιεκάνο και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ Μπέτις. Οι Ανδαλουσιανοί μετά από δυο διαδοχικές ισοπαλίες μακριά από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», κόντρα σε Αλαβές και Χετάφε, επικράτησαν εντός έδρας της Οσασούνα με 2-1 και έπιασαν την Αθλέτικ Μπιλμπάο στους 17 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρηξσης ήταν ο Ίσκο με γκολ και ασίστ. Στο 45+1' ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έβγαλε τη σέντρα και ο Γουίλιαμ Ζοσέ από το πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ. Στο 85' ο Ρουμπέν Γκαρθία έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από μακρινή μπαλιά του Κατένα και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 90+4' μετά από κακό διώξιμο της άμυνας τον φιλοξενούμενων η μπάλα έφτασε στον Ίσκο, ο οποίος με δυνατό σουτ πέτυχε το γκολ της νίκης.

«Κόλλησε» στο Βαγιέκας η Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έκανε ανατροπή στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, όμως οι γηπεδούχοι με γκολ στις καθυστερήσεις ισοφάρισαν σε 2-2 και πήραν τον βαθμό. Ο Μουμίν άνοιξε το σκορ στο 31', ο Ογιαρθάμπαλ ισοφάρισε στο 41' μετά από ασίστ του Μπαρενετσέα και στο 66' έκανε το 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 90+1' ο Μπεμπέ με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 2-2 και έσωσε τον πόντο για την ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα