Αρντά Γκιουλέρ: Η τρομερή μεταμόρφωση στο σώμα του

Αρντά Γκιουλέρ: Η τρομερή μεταμόρφωση στο σώμα του

Ανδρέας Σουλάι
guller

bet365

Ο Αρντά Γκιουλέρ έχει δουλέψει το σώμα του και αυτό φαίνεται, με τον Τούρκο μεσοεπιθετικό να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτοιμος για το μεγάλο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Άρντα Γκιουλέρ. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έχει αποδειχθεί εξαιρετικά άτυχος μέχρι στιγμής, ωστόσο ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Βασίλισσας για πρώτη φορά, καθώς όπως γνωστοποίησε ο Κάρλο Αντσελότι, θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας του στο ερχόμενο παιχνίδι (5/11) με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Όλο αυτό το διάστημα απουσίας του, ο Γκιουλέρ δούλεψε εντατικά και έχτισε το σώμα του, προκειμένου να επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική και φυσική κατάσταση. Τα αποτελέσματα φαίνονται κιόλας, καθώς στα πλάνα των τελευταίων προπονήσεων, ο Γκιουλέρ έδειξε πιο «πρησμένος», έχοντας βάλει αρκετό όγκο στα πόδια του, έτσι ώστε να εμφανιστεί πιο δυνατός από ποτέ.

Τα Μέσα της χώρας του ανέδειξαν τη μεταμόρφωση αυτή, με το δεξί πόδι του Γκιουλέρ να είναι... μεγαλύτερο από ποτέ. Ο 18χρονος είναι πλέον στην τελική ευθείας του μεγάλου του ντεμπούτου, μετρώντας αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Ρεάλ η οποία ενδέχεται να σημειωθεί το βράδυ της Κυριακής στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα