Οσασούνα - Τζιρόνα 2-4: Τεσσάρα ανατροπής και μόνη πρώτη!

Νίκος Κικίδης
Τζιρόνα

bet365

Το τρένο της Τζιρόνα δεν εκτροχιάστηκε ούτε στην Παμπλόνα, με τους Καταλανούς να ολοκληρώνουν την ανατροπή στο β΄μέρος κόντρα στην Οσασούνα και να παίρνουν εμφατική νίκη κορυφής (2-4).

Άπαντες περιμένουν πότε θα... σκάσει, αλλά η φετινή Τζιρόνα έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Κι όσο έχει ακόμα δυνάμεις θα συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα της La Liga κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, με συστατικά το θέαμα, τις ανατροπές και τα... πολλά γκολ! Αυτή τη φορά θύμα της έπεσε η Οσασούνα, η οποία μπορεί να προηγήθηκε αλλά οι Καταλανοί επέστρεψαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο και με τεσσάρα ανατροπής (2-4) στρογγυλοκάθισαν ξανά στην κορυφή, περιμένοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι γηπεδούχοι βέβαια τους έβαλαν δύσκολα για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, καθώς παρά το προβάδισμα με τον Μάρτιν στο 16΄, η Οσασούνα τα έφερε όλα τούμπα μέχρι το ξεκίνημα του β΄μέρους χάρη σε δυο γκολ του Μπούντιμιρ (25, 55΄).

Παρόλα αυτά οι Καταλανοί δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν στην ανατροπή μέσα σε εννιά λεπτά. Αρχικά ο Ντόβμπικ ισοφάρισε στο 71΄, με τον Τσιγκάνκοφ να γράφει το 3-2 στο 80΄. Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Γκαρθία στις καθυστερήσεις, σφραγίζοντας ακόμα ένα τρίποντο για τους ατίθασους Καταλανούς που προσπέρασαν στο +3 τη Ρεάλ με ματς περισσότερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα