Σιμεόνε: Ανανέωσε στην Ατλέτικο μέχρι το 2027!

Σιμεόνε: Ανανέωσε στην Ατλέτικο μέχρι το 2027!

Νίκος Κικίδης
Σιμεόνε

bet365

Όρκος αιώνιας πίστης από τον Ντιέγκο Σιμεόνε προς την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2027.

Πιστός στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντιέγκο Σιμεόνε! Μπορεί τα τελευταία χρόνια τα σενάρια αποχώρησης όλο και να αυξάνονταν, όμως τελικά ο Αργεντινός δεν μπορεί να εγκαταλείψει την αγαπημένη του «Ατλέτι».

Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο φρόντισε να ανανεώσει τους δεσμούς τους, επεκτείνοντας την παραμονή του στην ισπανική πρωτεύουσα μέχρι το καλοκαίρι του 2027! Εφόσον δηλαδή δεν προκύψει έκτακτη αποχώρηση μέσα στα επόμενα χρόνια, ο 53χρονος θα έχει συμπληρώσει 16 χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο.

Αν μάλιστα προσθέσουμε και τα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ως ποδοσφαιριστής τότε η σχέση μεταξύ των δυο πλευρών θα κρατήσει αθροιστικά για μια ολόκληρη εικοσαετία.

Πλέον ο Σιμεόνε βάζει πλώρη για να σπάσει νέα ρεκόρ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς είναι ήδη ο προπονητής με τα περισσότερα ματς (642) και τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του κλαμπ (8).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα