Ράγιο Βαγιεκάνο - Τζιρόνα 1-2: Πέμπτο διαδοχικό τρίποντο και στο +5 από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τζιρόνα

bet365

Η πρωτοπόρος της La Liga Τζιρόνα επικράτησε με 2-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο, πανηγύρισε πέμπτο διαδοχικό τρίποντο και είναι στο +5 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακλόνητη στην κορυφή παραμένει η Τζιρόνα. Οι Gironistes πανηγύρισαν ακόμα μια νίκη με ανατροπή, αυτή τη φορά στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, την οποία υπέταξαν με 2-1. Πέμπτη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Μίτσελ, η οποία είναι στο +5 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης και στο +7 από την τρίτη Μπαρτσελόνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 5', όταν η άμυνα της Τζιρόνα δεν «καθάρισε» τη φάση και ο Άλβαρο Γκαρσία ήταν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Οι Μαδριλένοι πίεσαν για δεύτερο γκολ, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και ισοφάρισαν στο 42' με τον Ντόβμπικ.

Η Ράγιο μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος αλλά ο Παλαθόν και ο Τρέχο σημάδεψαν το δοκάρι. Κόντρα στη ροή του ματς η Τζιρόνα έκανε την ανατροπή. Στο 65' ο Ντόβμπικ σούταρε ο Ντιμιτριέφσκι απέκρουσε και ο Σάβιο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα